4gamers.be

Animal Crossing: New Leaf

Door SpaGheTTi, 14-06-2013 12:45

Op pagina 2 las je over de mogelijkheid om QR-codes in te scannen. Nadat je regelmatig met Sable hebt gepraat zal ze vriendelijker beginnen worden en je uiteindelijk de mogelijkheid geven om QR-codes in te scannen, of je eigen ontwerpen ernaar om te zetten. Natuurlijk willen we onze lezers iets exclusiefs kunnen bieden en daarom hebben we voor jullie een 4Gamers-shirt ontworpen, dat je in-game kan aantrekken eens je de benodigde functionaliteit hebt vrijgespeeld. Hieronder krijg je van ons alvast de QR-code cadeau, je kan hem met je 3DS rechtstreeks van je computerscherm lezen; veel plezier met het shirt!

Animal Crossing: New Leaf screenshot

Animal Crossing: New Leaf screenshot

Animal Crossing: New Leaf screenshot

Animal Crossing: New Leaf screenshot

Animal Crossing: New Leaf screenshot

Conclusie

Animal Crossing is een spelreeks die niet voor iedereen is weggelegd. Heb je al eens kennisgemaakt met een eerdere game in de reeks en beviel die je, dan is New Leaf zeker en vast ook iets voor jou. Deze game doet onwaarschijnlijk veel beter en uitgebreider wat de reeks altijd heeft gedaan, alleen is het concept dus allicht niet voor iedereen weggelegd. Die gamers die de onschuld van games kunnen appreciëren zouden Animal Crossing: New Leaf toch zeker een kans moeten geven, want de ontwikkelaars hebben er echt alles aan gedaan om deze ervaring zo geslaagd mogelijk te maken. Een minpunt bedenken is haast onmogelijk wanneer je deze game binnen zijn categorie bekijkt.

Positief

  • Al het goede van de vorige games en veel nieuws
  • De verantwoordelijkheid van je rol als burgemeester
  • Functies van 3DS nog eens ten volle benut
  • Oog voor detail
Score
88/100

Negatief

  • Na een langere tijd zal het routinegevoel voor sommigen weer opduiken
  • Niet voor iedereen weggelegd
Grafisch
96%
Geluid
81%
Fun
95%
Gameplay
86%

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.