4gamers.be

Microsoft raadt aan Xbox 360 te kopen als je geen internet hebt

Door Jay, 13-06-2013 17:21, bron: vg247

Nu de PS4 aanzienlijk minder "restricties" lijkt te gaan hebben dan de Xbox One, moet Microsoft zich keer op keer verdedigen tijdens interviews. Het bedrijf is er evenwel nog steeds van overtuigd dat het de juiste beslissing heeft genomen en dat die beslissing een evenwicht betreft tussen de belangen van elke betrokken partij, zowel gamers als uitgevers en retailers. Bij die verdediging lijkt Microsoft het echter niet altijd even goed aan te pakken.

Don Mattrick vertelde namelijk dat Microsoft wel degelijk wat te bieden heeft voor mensen zonder internet, namelijk een Xbox 360. "We hebben een product voor mensen die niet in staat zijn om enige vorm van connectiviteit te krijgen, het heet een Xbox 360," vertelde hij, wat inmiddels uiteraard bij velen in het verkeerde keelgat is geschoten. Verder vertelde hij dat Microsoft momenteel zoveel kritiek krijgt omdat mensen zich momenteel de ergst mogelijk scenario's inbeelden betreffende always-online.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.