4gamers.be

Game Mania: 3 keer meer PS4 pre-orders tegenover Xbox One

Door Fredje, 15-06-2013 18:25

Na E3 is het altijd afwachten om te zien hoe het publiek reageerde op de aankondigingen en de meldingen. Hoe de hardcore gamer reageerde, is wel te lezen op tal van fora, maar er zijn natuurlijk wel meer kopers dan enkel hardcore gamers.

We legden ons oor te luister bij Game Mania, om eens te polsen hoe het staat met de pre-orders voor de nieuwe consoles, de Playstation 4 en de Xbox One. Tom Henderikx liet ons het volgende weten: "Zowel de PS4 als de Xbox One hebben een vliegende start genomen qua pre-orders, iets wat door de persconferenties op E3 enkel maar toegenomen is. Zo werd de prijsaankondiging van de PS4 bijzonder positief onthaald en dat zien we ook in de pre-orders. Op dit moment zijn er 3 keer meer pre-orders van de PS4 genoteerd, ten opzichte van de Xbox One. We verwachten van beide consoles in elk geval een recordaantal te verkopen." Een kanttekening is natuurlijk wel dat de PS4 al iets langer te bestellen is dan de Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.