4gamers.be

Microsoft: "Xbox One wordt winnaar op lange termijn"

Door papfles, 18-06-2013 00:06, bron: neogaf

In een interview met een Spaans blad was Yusuf Mehdi, senior vice president bij Microsoft, enthousiast over wat Microsoft had laten zien op E3, als reactie op de vragensteller die vond dat Sony een geweldige show had gehad.

'We hebben 20 titels getoond voor Xbox One, waarvan er 17 exclusief voor die console zijn. Ik denk niet dat Sony hetzelfde kan zeggen. Ik hoor dat we beter gepositioneerd zijn, nog voor de lancering, met een waardevol voorstel, met Skype voice-server en de Kinect inbegrepen. Het heeft geen zin om een show te winnen, want de test ligt bij de consument. Op lange termijn zal onze console winnen", stelde Mehdi.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.