4gamers.be

Ellen Page niet echt blij met haar gelijkenis in The Last of Us

Door Jay, 24-06-2013 17:07, bron: eurogamer

Toen The Last of Us onthuld werd, viel het op dat het personage van Ellie veel weg had van actrice Ellen Page, bekend van onder meer Juno en Inception. Naughty Dog vertelde toen al dat het personage nog kon veranderen van uiterlijk. Later werd het model ook effectief aangepast om Ellie nog iets jonger te maken en meer weg te laten hebben van actrice Ashley Johnson, die de rol van Ellie op zich nam. "We willen Ashley echt respecteren voor de geweldige performance die ze ons geeft," klonk het toen. Later werd duidelijk dat Ellen Page zelf ook een rol zou spelen in een game van Sony, namelijk Beyond: Two Souls van Quantic Dream, waar ze de rol van Jodie Holmes speelt.

Ondanks de aanpassing van Ellie in The Last of Us vinden velen nog steeds dat ze wat weg heeft van Ellen Page, en daarover werd de actrice afgelopen weekend een vraag gesteld. Afgaande op haar antwoord, is ze niet echt blij met de onofficiële gelijkenis. "Ik vermoed dat ik vereerd zou moeten zijn omdat ze mijn gelijkenis hebben gestolen, maar eigenlijk acteer ik in een andere game genaamd Beyond: Two Souls, dus het werd niet geapprecieerd."

Het is niet echt duidelijk hoe zwaar Ellen Page het Naughty Dog kwalijk neemt, maar hoe dan ook is het design van Ellie en de link met Ellen Page een redelijk interessante geschiedenis. Hieronder kan je het vroegere en huidige ontwerp van Ellie vergelijken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.