4gamers.be

Nordic Games koopt Desperados en Silver van Atari

Door Jay, 25-06-2013 00:00, bron: vg247

Volgende week verkoopt Atari haar assets en daarbij hoopt het 22,2 miljoen dollar op te halen zodat bepaalde schulden kunnen worden afbetaald. Nu echter al hebben zowel het Desperados als het Silver IP een nieuw onderkomen gevonden en dat bij uitgever Nordic Games. Hoeveel ervoor werd betaald, is niet bekend. Nordic Games vraagt gamers nu om input betreffende de toekomst van beide IP's.

De eerste game in de Desperados-reeks verscheen in 2001 met als ondertirtel Wanted Dead or Alive. Een vervolg kwam er in 2006 met Cooper's Revenge. De games werden ontwikkeld door Spellbound en speelden zich af in het Wilde Westen, waar je tactisch en onopgemerkt te werk moest gaan. Silver dan weer was een action-RPG van Infogrames waarin een krijger genaamd David zijn vrouw moest redden van de snoodaard genaamd Silver.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.