4gamers.be

Watch_Dogs wordt realiteit met WeareData

Door Jay, 27-06-2013 18:02

WeareData werd al enkele dagen geteased en nu is de "applicatie" ook effectief gelanceerd. De bedoeling van WeareData is om te tonen in hoeverre Watch_Dogs nu al een realiteit is. De applicatie maakt namelijk gebruik van publiek beschikbare data over metroplannen, beveiligingscamera's, WiFi-spots, energieconsumptie, verkeersinfrastructuur en meer om zo een overzicht te geven van wat er allemaal gaande is in een bepaalde stad. Ook publiek toegankelijk Facebook-, Twitter-, Instagram- en Foursquare-berichten worden verwerkt. Momenteel zijn Londen, Parijs en Berlijn op deze manier te verkennen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.