4gamers.be

Levine wil nog steeds Bioshock-game op PS Vita

Door papfles, 15-07-2013 10:59

Toen Ken Levine op een vorige E3 tijdens de persconferentie van Sony kwam opdagen, werd er ook gesproken over Bioshock op PS Vita, een project waar sindsdien eigenlijk niks meer over werd bekendgemaakt. Toch wil de man achter de franchise graag een PS Vita-versie en daarvoor zou hij 2K en Sony gesproken hebben onlangs.

Het doet wel vermoeden dat er eigenlijk nog altijd niks is besproken en dat er ook helemaal nog niet is begonnen aan de ontwikkeling van een Bioshock PS Vita-game. Verloren moeite of zou het een systemseller kunnen zijn? Ondertussen kunnen fans nog wel uitkijken naar DLC van Bioshock Infinite, want die komt er zeker nog aan.

BioShock Infinite screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.