4gamers.be

Pokémon-studio Game Freak teaset een nieuwe game

Door Phazon, 19-07-2013 12:10, bron: serebii

De officiële site van Game Freak, de studio die verantwoordelijk is voor alle grote games in de Pokémon-serie, heeft op zijn website een mysterieuze teaser geplaatst. Het betreft een silhouette waarin geschreven staat dat 'het goed gekende spel, dat overal in de wereld gespeeld wordt, herboren wordt dankzij een verrassende samenwerking'.

Dit kan er op wijzen dat het niet meteen een Pokémon-game zal zijn, maar het eerder een andere franchise is waaraan Game Freak werkt. Eerder werkte de studio ook al aan games zoals Harmoknight en Drill Dozer. Wel mogen we er van uitgaan dat de game op een Nintendo-platform zal verschijnen. Wanneer er meer nieuws is over deze teaser, zal je dat uiteraard op 4Gamers kunnen vernemen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.