4gamers.be

Hacker SuperDAE weigert paswoord van laptop aan politie te geven

Door papfles, 29-07-2013 10:42

SuperDAE, een Australische hacker, zit al een tijdje in confliict met de politie aangezien hij verdacht wordt van de diefstal van (en poging tot verkoop van) een Xbox One-devkit, waarbij de gegevens lekten op het internet. Voordien had hij ook al Epic, Blizzard en andere bedrijven gehackt. Een huiszoeking en een politieonderzoek later is hij nog altijd in afwachting van wat er nu moet gebeuren.

Klaarblijkelijk is hij echter niet van zin om mee te werken met de politie. Die zou hem immers al hebben gevraagd, via een bevelschrift, om zijn laptop te ontgrendelen door zijn paswoord in te geven. Hij zou echter weigeren om dat te doen, met meerdere excuses, zoals je hieronder kan lezen. Zo zou het "te lang duren" en "weet hij het paswoord niet meer" en weigert hij ook te antwoorden op vragen of er hoofdletters in zitten. De politie lijkt nog werk voor de boeg te hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.