4gamers.be

Er staat een tank op het dak in Battlefield 4

Door Jay, 30-08-2013 00:10

Hoewel DICE meer en meer investeert in de singleplayer van Battlefield is het natuurlijk nog steeds de multiplayer die de grootste component van de games vormt. Dat is bij Battlefield 4 niet anders en in de nieuwste telg tracht men alle registers open te trekken. Dat die multiplayer heel wat mogelijkheden heeft en leuk is om te spelen, dat trachten EA en DICE weer te geven via "Only in Battlefield 4"-filmpjes, zoals het onderstaande waarin getoond wordt hoe je een tank op het dak van een gebouw kan positioneren.

Enkele leden van een testgroep vertellen enthousiast hoe het eraan toeging, maar de vraag is natuurlijk hoe authentiek het promotiefilmpje is. Aan het einde van de trailer wordt immers gemeld dat de personen in kwestie deel uitmaken van een testgroep die betaald wordt om de game te testen. Op zich niet zo vreemd natuurlijk, maar misschien doen ze dan ook extra hun best om enthousiast over te komen voor de camera. Los daarvan blijft het natuurlijk een feit dat we in Battlefield 4 met onze tank naar het dak zullen kunnen rijden, en dat is het voornaamste. Of dat ook enkel en alleen in Battlefield 4 kan, dat is een andere vraag.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.