4gamers.be

Nieuwe Pokérap vol dubstep per ongeluk op Youtube gezet

Door Jay, 10-09-2013 15:38

Het officiële Youtube-kanaal van Pokémon heeft per ongeluk een filmpje gepubliceerd dat normaal een trailer moest zijn voor de nieuwe Pokémon-film, genaamd Genesect and the Legends Awakened, maar dat in werkelijkheid een nieuwe Pokérap bleek te zijn. Het filmpje, dat scènes van de animatiereeks combineerde met een Pokérap vol dubstep en autotune, werd snel weer offline gehaald, maar is hieronder natuurlijk nog steeds te bezichtigen dankzij de opmerkzaamheid van het internet. Ter compensatie hebben we er ook de originele Pokérap bijgezet.

Of het om een officieel filmpje gaat dat te vroeg online werd geplaatst, is niet bekend. Het zou immers net zo goed om een persoonlijk projectje kunnen gaan van een medewerker die toevallig het verkeerde bestand op zijn pc aanklikte. Opvallend is wel dat aan het einde van het filmpje wordt verwezen naar GottaCatchEmAll.com, een nog niet actieve website. Zou Nintendo dan toch iets van plan zijn hiermee? Bizar, zoals gezegd, dus we zullen moeten afwachten wat de toekomst brengt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.