4gamers.be

Man start petitie tegen pc-versie GTA V om pc-gamers lesje te leren

Door Jay, 12-09-2013 13:09

Een petitie om GTA V naar pc te brengen heeft al meer dan 340.000 handtekeningen verzameld, maar er is ook een petitie de ronde aan het doen die Rockstar vraagt om vooral géén pc-versie van GTA V uit te brengen. De reden? "Zodat pc-gamers hun lesje leren en stoppen met het stelen van games." Inmiddels hebben al meer dan 4.000 mensen de petitie ondertekend.

Voorlopig is een pc-versie van GTA V nog niet officieel aangekondigd, maar verwacht wordt dat die pc-versie er uiteindelijk wel zal komen. Voor PS3 en Xbox 360 verschijnt de game 17 september. Gisteren werden ook een PS4- en Xbox One-versie gespot.

Grand Theft Auto V screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.