4gamers.be

Digital Days: hands-on met de nieuwe games van Ubisoft

Door papfles, 21-09-2013 17:34

Als je met Rayman eigenlijk de ene topper na de andere uitbrengt, zoals Rayman Origins en Legends, en bovendien ook via mobiele platformen hoge toppen scheert, dan zijn de verwachtingen voor een sequel bijzonder hoog.

Rayman Jungle Run wist de hoofdprijs weg te kapen in 2012 op iOS en dus moet Rayman Fiesta Run danig aan de bak. Veel is er in elk geval niet veranderd ten opzichte van de voorganger, aangezien je nog steeds een heleboel levels voorgeschoteld krijgt, die gaandeweg een heel pak taaier worden.

Rayman blijft weer lopen, terwijl jij hem probeert te begeleiden door op het juiste moment te springen of te kloppen (of een combinatie van beide). In de beginlevels is dat eenvoudig, al kan het dan zeker ook gebeuren dat je net eens te laat bent en dat betekent dat je weer van nul mag beginnen.

Wil je bovendien ook nog specifieke extra’s vrijspelen, dan zal je tal van items moeten verzamelen en het zijn net die items die je regelmatig Donkey Kong Country-gewijs stomme stoten laten uithalen. Je probeert die ene Lum nog te vangen en daardoor ga je net dat tikkeltje te ver in je queeste om alles op alles te hebben.

Verslavend, leuke muziek en vlotte gameplay, alles herkenbaar dus uit Rayman Jungle Run, maar dan in een nieuw jasje, dat wordt Rayman Fiesta Run.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.