4gamers.be

Valve teaset uitbreiding Steam-universum voor 2014

Door Jay, 21-09-2013 14:01

Meer nieuws over de "Steam Box" werd al geteased door Gabe Newell en nu heeft Valve ook een teaser website gelanceerd die de uitbreiding van het Steam-universum teaset. Concreet zouden  er komende week drie aankondigingen komen in verband met het brengen van de Steam-ervaring naar de woonkamer en de eerste aankondiging zou al voor maandag zijn.

Blijkbaar wil Valve de community betrekken bij het hele proces om Steam nadrukkelijker in de woonkamer te brengen, maar hoe dat zal gebeuren, valt nog af te wachten. De release van de Steam Big Picture Mode is alleszins een eerste grote stap geweest. Vermoedelijk wordt die interface in 2014 gekoppeld aan specifieke hardware, een "Steam Box" die Linux draait. Voor zo'n Steam Box zal Valve vermoedelijk samenwerken met bepaalde fabrikanten. Het is ook niet ondenkbaar dat de "Steam Box" in verschillende modellen zal komen, met bijvoorbeeld verschillende grafische capaciteiten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.