4gamers.be

Fifa 14 Scavenger Hunt: 4Gamers Edition - de winnaar

Door papfles, 24-09-2013 10:30

Hier is dan de gelukkige winnaar of moeten we winnaars zeggen. Zij kwamen om 17u stipt opdagen en kregen dan ook Fifa 14 overhandigd van hun grote idool, YoniVL.

Opdracht:

De mensen bij Electronic Arts willen een aantal grote Fifa-fans al aan een Fifa 14-exemplaar helpen, maar daarvoor moet er natuurlijk wel eventjes gedacht en gezocht worden. Wij mochten ook even meehelpen om één PS3-exemplaar van Fifa 14 te verstoppen en dat wordt uiteraard door onze diva, YoniVL, gedaan. 

Om jullie op weg te helpen om te bepalen waar het spel zich zal bevinden, kan je hieronder een aantal tips lezen die nogal eenduidig in één richting zullen wijzen, zeker als je enige feeling hebt met het (Belgische) voetbal:

 

1. Deze 'stokoude' ploeg scoorde het afgelopen weekend maar liefst 5 keer

2. Het stadion wordt omringd door wat de lokale bewoners de "Groene Zone" noemen

3. Je vindt Fifa 14 aan de poort van de "hel van ....-Noord"

4. Elke 'hond' vindt het ongetwijfeld meteen

 

Kom stipt om 17u opdagen en zoek het gezelschap van YoniVL op. Hij zal het spel overhandigen aan de persoon die exact om 17u bij hem staat (en zijn klok telt als maatstaf). Succes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.