4gamers.be

Gelukkige verjaardag, Jay

Door papfles, 24-09-2013 11:43

Edit by Jay: oh you guys!


YoniVL is dan misschien wel de diva van 4Gamers, er zit wel een klein motortje achter deze site. Die jongen typt elke dag een volledig toetsenbord naar de vaantjes om jullie het gamenieuws te brengen en krijgt bovendien dan nog eens de schuld van alles wat verkeerd loopt op de site.

Af en toe durven we toch ook eens toegeven dat het hier zonder hem een heel pak rustiger zou zijn qua content en dat hij een bijzonder gewaardeerde, hardwerkende kracht is. Vandaag is zo'n dag dat we hem eventjes in de bloemetjes zetten, omdat hij weer een jaartje ouder wordt. Met zijn 25 lentes is hij al zowat een derde onderweg naar zijn graf, maar laat dat de pret niet bederven.

We wensen Jay dan ook een gelukkige verjaardag en dat hij nog vele verjaardagen op 4Gamers mag vieren.

Gelukkige verjaardag Jay. Geniet van je enige vrije dag van het jaar ;-)

 

 


Eenmalige SMS-service

Indien gewenst, kan ik ook dit jaar weer alle wensen per SMS overbrengen. Zet dan "SMS" vooraan je bericht als je wil dat ik mijn tijd verspil om je boodschap via SMS ook door te sturen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.