4gamers.be

CEO Gearbox wil games van Valve, geen hardware

Door Jay, 30-09-2013 18:06, bron: gamesindustry

Randy Pitchford, CEO van Gearbox, heeft tijdens een interview gereageerd op de recente aankondigingen van Valve. Hoewel hij benieuwd is naar de controller en de toekomstige ontwikkelingen, zou hij toch liever hebben dat Valve zich wat meer focust op het maken van games in plaats van hardware en services.

"Ik wil Half-Life 3 zien of andere opwindende en grote en originele aanbiedingen van de mensen die tot de wereldtop behoren wat betreft het maken van interactief entertainment en die beter dan wie ook voorzien zijn van middelen. Zolang Steam en Valve één entiteit zijn, zal ik me altijd er altijd ongemakkelijk bij voelen dat aandacht en middelen richting het platform de aandacht en middelen afleidt van het entertainment dat ze zouden kunnen (moeten?) creëren."

Pitchford geeft wel toe dat hij misschien iets te egoïstisch is, gewoon omdat hij niet kan wachten op nieuwe games van Valve. "Ik zal wel gewoon een hebberige gamer zijn die weggeblazen wil worden bij het spelen van de beste nieuwe games in de wereld, dus egoïstisch wil ik weten dat het ongelooflijke talent bij Valve 100% van hun gedachten spendeert aan het maken van nieuwe games."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.