4gamers.be

4Gamers pakt uit: The Wind Waker HD Limited Edition

Door GuerrillaDawg, 03-10-2013 17:19

Beste groengemutste helden, The Legend of Zelda: Wind Waker HD ligt morgen officieel in de Belgische winkelrekken en we raden dan ook aan dat zowel fans van het origineel als nieuwe spelers deze game een kans geven. Phazon gaf de game in zijn review namelijk een mooie score van 88/100, waardoor je dus meer dan genoeg reden(en) hebt om deze binnen te halen. Nog niet overtuigd? Gelukkig zijn wij bij 4Gamers grote verzamelaars en een fotospecial van de limited edition kon dan ook niet uitblijven. Hoe anders kunnen we jullie pesten, ehm... een beter beeld geven van deze mooie editie?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.