4gamers.be

Handelsmerk voor Half-Life 3 blijkt vals

Door Jay, 05-10-2013 12:44, bron: valvetime

Enkele dagen geleden stond het internet in lichterlaaie toen werd gemeld dat Valve Half-Life 3 zou hebben laten registreren als handelsmerk in Europa, maar inmiddels is gebleken dat we zo goed als zeker met een troll te maken hebben.

Om te beginnen ging het al niet echt om een feitelijke registratie, maar eerder een aanvraag daartoe. In afwachting van verder onderzoek door de bevoegde instanties wordt die aanvraag alvast gepubliceerd op de daartoe voorziene website, maar dit is dus iets wat in principe iedereen kan doen. De aanvraag in kwestie is inmiddels niet meer terug te vinden, vermoedelijk omdat na onderzoek is gebleken dat de aanvraag tot registratie niet van Valve zelf kwam.

Geen nieuw, Europees handelsmerk voor Half-Life 3 dus, en voor fans blijft het nog wat langer wachten.

Half-Life 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.