4gamers.be

3 jaar 4Gamers: Birthday Bash - Starcraft II: Heart of the Swarm

Door Jay, 18-11-2013 12:01

Elke dag een game: win Starcraft II: Heart of the SwarmMet 4Gamers zijn we al een heel eind gekomen en de mijlpalen blijven komen, recent nog met de honderdste editie van 4FUN. Uiteraard blijven we hard werken om nieuwe hoogtepunten te bereiken en 4Gamers nog beter te maken, want ruimte voor verbetering is er altijd.

Wat we nu al bereikt hebben, en wat we nog zullen bereiken, kan echter niet zonder jullie, onze bezoekers, onze community. Onze derde verjaardag is dan ook een goede reden om jullie weer in de bloemetjes te zetten, want jullie maken integraal deel uit van wat 4Gamers is. 4Gamers is for gamers, en dus hebben we wat lekkers voor jullie in petto.

Elke dag een game

Te beginnen vanaf vandaag geven we elke dag, met uitzondering van de weekends, een game weg, goed voor 30 games in totaal. Kans maken op zo'n game is redelijk simpel. Het enige wat je moet doen is je deelname die dag bevestigen via de wedstrijdpagina, terwijl dit bericht gebruikt zal worden om het overzicht te bewaren. Snel deelnemen is natuurlijk wel de boodschap, want elke wedstrijd blijft slechts 24 uur actief. Later vandaag gaan we met de eerste game van start, dus blijf ons zeker in de gaten houden.

In het kader van 3 jaar 4Gamers is er trouwens nog een verrassing op komst, die in twee fasen zal komen. De eerste fase komt er binnenkort al aan, maar meer zeggen we voorlopig niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.