4gamers.be

Sony geeft gamers in rolstoel gratis PS4 ter verontschuldiging

Door Jay, 13-10-2013 00:09, bron: gameranx

Tijdens de EBGames Expo vorig weekend in Australië konden gamers aan de slag met de nieuwste games en ook de next-gen consoles waren van de partij. Jammer genoeg bevonden die zich allemaal op een tweede verdieping die niet toegankelijk was voor rolstoelgebruikers, waardoor vier vrienden niet met de PS4 aan de slag konden zoals ze hadden gehoopt. Sony kwam evenwel op de proppen met een mooie compensatie: een gratis PS4 voor de vier rolstoelgebruikers. Een van hen beschreef via Facebook wat hij te horen kreeg van Sony.

"Om te beginnen wil ik zeggen dat Sony zich ten zeerste verontschuldigt," vertelde een vertegenwoordiger van Sony, "omdat we iets heel belangrijk over het hoofd hebben gezien bij de ondersteuning van onze mindervalide spelersbasis en alle PS4-consoles boven hebben geplaatst zonder een manier voor jou om daar te geraken. Nogmaals: het spijt ons erg. Het had echt nooit mogen gebeuren maar omdat het compleet onze fout is en we onze mindervalide spelers altijd steunen, willen we iets in ruil aanbieden, samen met onze oprechte excuses. Kan je je naam- en contactgegevens achterlaten? Dan geven we je een PS4 op release."

Uiteraard waren de vier helemaal in de wolken, waarna ze ook nog even bij Microsoft langs gingen. Daar bleken de Xbox One-consoles eveneens op de tweede verdieping te staan en ook daar konden ze dus niet mee aan de slag. "Sorry, het is boven, je kan het niet uitproberen," kregen ze te horen.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.