4gamers.be

Watch_Dogs uitgesteld naar 2014

Door Jay, 15-10-2013 18:05

Als een donderslag bij heldere hemel heeft Ubisoft net aangekondigd dat Watch_Dogs wordt uitgesteld naar het voorjaar van 2014, zonder verder een specifieke datum te vernoemen. Het team achter de game vindt dat het nog wat meer tijd nodig heeft om echt iets te kunnen neerzetten wat de "belichaming van next-gen gaming" is. Hieronder het integrale bericht dat we net van het development team in onze mailbox kregen.


Vanaf het prille begin is onze ambitie is om met Watch-Dogs iets neer te zetten wat de belichaming is van next-gen gaming. Met dit in ons achterhoofd hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen de release van Watch_Dogs uit te stellen tot het voorjaar van 2014.

We zijn ons er van bewust dat velen van jullie zich afvragen “waarom nu”? We hebben zelf heel goed nagedacht over of we de game moesten uitstellen. Aangezien we vanaf het begin af aan ons hebben voorgenomen geen concessies te doen op de kwaliteit van de game. Naarmate we dichter bij de release komen, werd het ons duidelijk dat we meer tijd nodig hebben om de game te fine-tunen en polishen. Dit zodat we een echte memorabele en uitzonderlijke ervaring kunnen bieden.

We willen bij deze ook van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken. We waarderen de manier waarop jullie op de game reageren tijdens events, pers conferenties en online. Jullie passie is hetgeen ons drijft.

We kunnen niet wachten jullie in het voorjaar in Chicago te zien. We zijn er zeker van dat jullie de game net zo tof vinden als wij.


Watch Dogs screenshot

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.