4gamers.be

Activision kijkt ernaar uit om record van GTA V te verbreken

Door Jay, 17-10-2013 15:04, bron: mcvuk

GTA V is de grootste entertainment launch ooit en de 7 Guinness World Records die de game op zijn naam heeft, zijn dan ook niet echt een verrassing. Bij Activision feliciteren ze Rockstar met die prestatie, maar ze zijn er uiteraard ook op gebrand om het record van GTA V te verbreken.

"Felicitaties voor het team bij Rockstar voor hun succes," vertelde Kevin Flynn, UK senior brand manager van Activision. "We kijken ernaar uit het record terug te krijgen nog voor de volgende GTA-titel." Activision kan alvast een eerste poging wagen bij de launch van Call of Duty: Ghosts, die gepland staat voor 5 november.

Call of Duty: Ghosts screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.