4gamers.be

EA werkt aan high-end Battlefield voor mobiele toestellen

Door Jay, 21-10-2013 17:53, bron: bits

Tijdens een interview heeft EA-topman Frank Gibeau onthuld dat men werkt aan een "high-end" Battlefield-spel voor mobiele toestellen, dus tablets en smartphones. Gibeau kwam met het nieuws op de proppen toen hem de vraag werd gesteld of Battlefield leuk kan zijn op een kleiner scherm. Eerst haalde Gibeau de Commander Mode van Battlefield 4 aan, die je kan gebruiken op je tablet, waarna hij dus ook onthulde dat men ook aan een "high-end" en "high-performance" Battlefield-spel werkt voor mobiele toestellen.

Meer info kwam nog niet naar buiten, buiten het feit dat men blijkbaar probeert om de verschillende games op de verschillende platformen te laten samenwerken. Gibeau gaf meteen aan dat dit onbekend terrein is voor vele ontwikkelaars, en dat het dus nog valt af te wachten of het effectief zal werken. Het is overigens zo goed als zeker dat de game in kwestie gebruik zal maken van Frostbite Go, maar de toekomst zal moeten uitwijzen hoe het allemaal in zijn werk gaat en hoe "high-end" die mobiele Battlefield precies zal zijn.

Battlefield 4 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.