4gamers.be

Kies mee de game voor onze Halloween livestream

Door Jay, 28-10-2013 13:56

Onze livestreams staan nu al een tijdje op een laag pitje. Daar zijn heel wat redenen voor, maar die gaan we hier niet allemaal opsommen. Wel willen we melden dat we willen proberen om de draad weer wat op te pikken, te beginnen met een Halloween livestream deze week.

Vorig jaar hebben we verschillende Halloween livestreams gehouden op verschillende dagen met verschillende games, maar dit jaar houden we het bij slechts één livestream op één dag en die dag zal vermoedelijk overmorgen, woensdag 30 oktober, zijn. De livestream zou om 20:00 beginnen en ongeveer anderhalf uur duren.

De game die we spelen hangt van jullie af, want jullie mogen jullie stem uitbrengen op een van twee games die we hebben geselecteerd, namelijk Slender: The Arrival en Outlast. Dit zijn volgens ons twee games die Jay in anderhalf uur tijd voldoende angst zullen kunnen inboezemen om het leuk te maken. Een game als Amnesia: A Machine for Pigs lijkt ons bijvoorbeeld iets meer tijd te vragen en iets als Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 is wel leuk, maar niet per se eng. Among the Sleep dan weer is wel een game die we graag in de selectie hadden opgenomen, maar voorlopig is daar nog geen releasedatum voor bekend.

Laat dus van jullie horen en doe desnoods nog voorstellen in de comments. Feedback is altijd welkom. De definitieve details voor de livestream worden binnenkort nog meegegeven.


Slender: The Arrival Outlast

4Gamers Halloween screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.