4gamers.be

Wat wil jij op een 4Gamers T-shirt?

Door papfles, 29-10-2013 14:06

De jaloerse blikken die we krijgen als we als crew op een evenement in onze t-shirt rondlopen, zijn niet te tellen. Dat ligt voornamelijk aan ons gebrek aan rekencapaciteiten, maar dat laten we even buiten beschouwing. We hebben sowieso al van ettelijke mensen de vraag gekregen of het mogelijk zou zijn om een 4Gamers T-shirt te kunnen bemachtigen, krijgen of kopen. We hebben die boot altijd afgehouden, maar omdat de vraag toch geregeld komt, willen we ons oor even bij jullie te luister leggen.

Laat ons het als een kort vragenlijstje doen, om het toch enigszins overzichtelijk te houden. Zet dus het getal voor je mening, zodat we vlotjes kunnen zien waarop geantwoord wordt.

Vragenlijstje

1. Zouden jullie graag een t-shirt van 4Gamers willen?

2. Wat zou een (kwalitatieve) t-shirt maximaal mogen kosten?

3. Wat zouden jullie op die shirt willen zien staan qua tekst? "Proud member of 4Gamers", "Everyting I do, I do it 4Gamers", "4Gamers, 4Fun, 4Ever" , ... Laat je suggesties maar in de comments horen

4. (verzin gerust ook een losstaande naam voor een volger van 4Gamers. Een 4Gamer is evident, maar misschien hebben jullie wel leukere ideeën?)

Opgelet

Hou er alstublieft rekening mee dat dit gewoon een rondvraag is. Dat wil niet zeggen dat er een shirt zal komen, maar dat we - bij een eventuele beslissing - wel enigszins rekening kunnen houden met wat er al gezegd is en eventueel in die richting kunnen denken. Ook wordt er nog niet nagedacht over kleurschakeringen en meer, gewoon het bestaansrecht van zo'n shirt. Beschouw jezelf dus als een mogelijke inspiratiebron voor als het ooit zover komt. Laat die ideeën maar komen, 4Gamers-adepten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.