4gamers.be

4Tech herleeft en dat vieren we

Door papfles, 04-11-2013 15:03

Naast 4Gamers.be hebben we ook nog 4Tech.be, een site die zich voornamelijk op hardware richt. De afgelopen maanden is er gewerkt om die site visueel wat aan te passen en wat meer naar de herkenbare stijl van 4Gamers over te brengen. Dat is ondertussen gebeurd, maar het werk was nog niet ten einde. We wilden namelijk dat de reeds geregistreerde gebruikers gemakkelijk beide sites zouden kunnen gebruiken. Net die functionaliteit hebben we nu afgewerkt.

Wat is One Click-registratie?


Wel, zij die al lid zijn op 4Gamers.be (of op 4Tech.be) hoeven slechts in te loggen met hun bestaande gegevens en zullen meteen ook geactiveerd worden op de andere site. Op die manier kunnen jullie dus op beide sites reageren zonder dat je daarvoor een volledig nieuw registratieproces moeten doorlopen en het risico lopen dat iemand anders ook al met je nickname is gaan lopen.

Nog nooit op 4Tech.be geweest? Dan moet je gewoon even de link aanklikken en daar inloggen, dan is alles meteen gepiept. Andersom geldt hetzelfde. Sowieso houden beide sites rekening met reeds bestaande nicknames op de andere site.

Wat nu verder met 4Tech.be?


Nu de website zijn eigen poten heeft om op te staan, willen we ook daar het tempo verhogen qua nieuws en willen we ons grotendeels richten op randapparatuur. Stap voor stap zullen we ook daar onze weg proberen te zoeken, deels gebaseerd op jullie feedback en op datgene wat we graag willen bieden op hardwarevlak, net zoals we ook met 4Gamers.be onze weg hebben gezocht en gevonden in het gameswereldje.

We keren op 4Gamers.be ook een beetje terug naar onze eerste lancering, want 4Tech komt nu iets prominenter aan bod op de site. Je zal nu vlak onder de wedstrijden ook het nieuws van 4Tech kunnen vinden. Door de vrijgekomen plek onderaan kunnen we zowel Fundalize (voor jullie dagelijkse portie filmpjes) als Brainfreeze (comic-fans, verenigt u) iets meer aandacht geven door hun feeds wat uit te breiden.

Een herlancering vieren we... met prijzen voor jullie


Wie hier al langer dan 1 dag zit, weet dat we regelmatig met prijzen smijten. Dat is bij 4Tech niet anders en dus mag je de komende dagen ettelijke lanceringswedstrijden verwachten. Hieronder kan je al zien wat je gaat kunnen winnen en als je graag een volledige pc wil vergaren, dan ... moet je zeker 4Tech in de gaten blijven houden.

VANAF VANDAAG

COMING (VERY) SOON

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.