4gamers.be

EA: "Slechtste bedrijf van Amerika-winst schudde ons wakker"

Door papfles, 05-11-2013 00:09, bron: polygon

Electronic Arts heeft niet meteen de beste reputatie op dit moment. Getuige daarvan is dat men al twee keer op rij de wedstrijde "Slechtste bedrijf van Amerika" heeft 'gewonnen'. Die stempel probeert het bedrijf dan ook te vermijden in de toekomst en Andrew Wilson, de nieuwe CEO, beschouwt de 'winst' dan ook als een manier om wakker geschud te worden.

"We werden erdoor wakker geschud en het was echt iets waar we veel tijd en energie in hebben gestoken, wat we nog altijd doen. Het gaat niet om hoe we kunnen vermijden om niet weer verkozen te worden, maar wel om hoe we zaken anders kunnen doen of zaken die we anders geïnterpreteerd werden waardoor mensen zo over ons zouden denken. We hebben de afgelopen tijd gewerkt aan die zaken te vermijden of die zaken te verbeteren zodat we terug kunnen focussen op games. Als we geweldige games en services maken, zullen we niet meer verkozen worden tot slechtste bedrijf van Amerika."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.