4gamers.be

World of Warcraft: Warlords of Draenor officieel aangekondigd

Door GuerrillaDawg, 08-11-2013 20:55

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar Blizzard heeft nu zelf officieel bevestigd dat Warlords of Draenor de nieuwe uitbreiding wordt van World of Warcraft. Level 100 is een feit en Draenor wordt blijkbaar het nieuwe gebied. De karaktermodellen krijgen ook eigenlijk hun langverwachte upgrade. De Dwarves en Orcs in de trailer zagen er alvast de moeite uit. Tenslotte wordt er ook sterk gehint naar tijdreizen.

Update:

Zoals de meeste spelers misschien wel weten, staat Draenor gelijk aan de thuisplaneet van de Orcs. Oftewel, Outland voor het verwoest werd. In deze uitbreiding keren we dus terug naar het gebied uit de eerste expansie van World Of Warcraft, misschien wel om de fouten uit het verleden recht te zetten. Ondanks het feit dat Draenor gelijkaardig is aan Outland, belooft Blizzard wel om de volledige zone uit het niets te creëren.  

Om de speler trouwens te helpen bij het exploreren van dit 'nieuwe' continent, krijgt men een Garrison. Een soort van persoonlijk hoofdkwartier waar je volgers kan recruteren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.