4gamers.be

Sony doneert 100.000 euro voor noodhulp Tyfoon Haiyan

Door Jay, 12-11-2013 15:23, bron: vg247

Naar schatting meer dan 10.000 doden en een half miljoen mensen dakloos, dat is de trieste balans na de doortocht van Tyfoon Haiyan over de Filipijnen. Hulp komt er uit alle hoeken van de wereld, al is het moeilijk om alles snel ter plaatse te krijgen. Ook bij Sony zijn ze solidair en maken ze geld vrij voor noodhulp. Alles bij elkaar denkt Sony zo'n 15 miljoen yen, omgerekend zo'n 110.000 euro, te kunnen overmaken.

Het geld betreft een donatie van de Sony Corporation zelf, aangevuld met wat wordt opgehaald bij werknemers van de Sony Group. Daarnaast voorziet Sony via Sony Philippines ook 400 noodradio's die aan lokale gemeenschappen zullen worden gegeven om zo de communicatie wat beter te laten verlopen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.