4gamers.be

4Gamers wenst jullie een gelukkig nieuwjaar

Door papfles, 01-01-2014 00:46

Jaar 3: There seems to be a glitch in the matrix


Tradities zijn er om in ere te houden en dus gaan we ook dit jaar weer verder met onze beste wensen voor 2014. We blikken daarbij ook altijd even terug op 2013 en doen daarbij onze eigen toekomstplannen wat uit de doeken. De eerste stap is echter om jullie wederom te bedanken voor jullie reacties, steun, promotie (?) en aanwezigheid. Het afgelopen jaar hebben we immers een enorme toevloed aan nieuwe gebruikers gezien, iets wat ons uiteraard gelukkig stemt en ons toch enigszins het gevoel geeft dat onze activiteiten gesmaakt worden. Een welgemeende dank u.

De afgelopen jaren hebben we ook steeds teruggekeken op wat we dat jaar gepresteerd hadden qua aantal nieuwsberichten en met 9362 (2011) en 9794 (2012) lag de lat al behoorlijk hoog. Dat bleek niet echt een probleem te zijn dit jaar, want we zijn door de magische grens van 10.000 berichten gevlogen. Op het moment van schrijven (29 december) zitten we vlakbij 10100, een getal dat zeker overschreden wordt. Toch weten we dat er nog ruimte is voor verbetering. We hebben onze vaste specials (4Fun, Release?!, Planeet 4Gamers), maar we willen daar ettelijke zaken aan toevoegen, zodat jullie hier nog meer interessante content kunnen terugvinden. De "meest gevolgde games van 2013"-special wijst jullie hier al in de juiste richting.

Uiteraard is Glitch voor het geheel een behoorlijk belangrijk element. Er is enorm veel tijd en moeite gestoken in dit digitale project en we zijn tevreden met de weg die we al hebben afgelegd. Elke maand een hele lading interactieve content voorbereiden is een totaal ander verhaal dan 4Gamers, maar het laat wel creatieve uitspattingen toe die we nu kunnen uitvoeren dankzij dit digitale gamesmagazine.

Net zoals vorig jaar moet ik ook weer nederig het hoofd buigen en mijn verontschuldigingen overbrengen. De verbeteringen op 4Gamers waren in 2013 bijzonder mager en zelfs de verhoopte eigen ontwikkelingen zijn er niet van gekomen, mede omdat er zoveel projecten tegelijkertijd gaande zijn. Net zoals we meer specials willen beginnen creëren, hebben we nu een roadmap neergelegd van wat we willen verwezenlijken voor 4Gamers.

Daarbij liggen op dit moment 3 elementen op tafel. Twee zaken moeten de frontpagebezoekers iets extra bieden, terwijl het andere een leuk extraatje moet vormen voor ons forum. Er liggen nog meer zaken op de "we willen dit"-tafel, maar we focussen eerst op deze drie zaken en pas dan zullen we de lat weer verleggen, kwestie van het dit jaar bij realistischere doelstellingen te houden.

Wat brengt 2014?


Zoals je hierboven al kon lezen, is het de bedoeling om meer unieke content te kunnen bieden en ook wat vernieuwingen door te voeren aan de site. Daarnaast mag je ook weer YoniVL-momenten verwachten op E3 en Gamescom, evenementen die jaarlijks wederkeren. Voor E3 zijn de voorbereidingen zelfs al begonnen, waarbij we misschien wel een sidekick aan YoniVL kunnen koppelen. Tijd voor een bromance, toch?

Verder is er ook nog .... nah, deze mag ik gewoonweg nog niet bekendmaken (Sorry, Pudish).

Ik ga toch weer afsluiten met wat ik vorig jaar ook heb gedaan: Merci aan alle leden die hier elke dag eens komen piepen en die hun steentje komen bijdragen qua reacties en meningen. Verder moet ik de crew ook weer een enorme bedankwoordje gunnen, want ze hebben zich het afgelopen jaar weer dubbel geplooid om jullie te kunnen bijstaan met nieuws en eventueel advies.

YoniVL will go crazy next year

Mag 2014 voor jullie een absoluut top(game)jaar worden en uiteraard hopen we dat 4Gamers daar deel van mag uitmaken. Cheers!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.