4gamers.be

Laatste dag: stem op de Digitale 100 en win!

Door Jay, 31-01-2014 14:48

Naar jaarlijkse gewoonte is het op 1 januari weer tijd voor de Digitale 100. Tot en met 31 januari 2014 kunnen jullie je stem uitbrengen op in totaal 100 digitale dames en door te stemmen maak je nog eens kans op geweldige prijzen ook, dus het loont de moeite. Hieronder vind je in elk geval onze nieuwelingen van dit jaar, inclusief een persoonlijke voorstelling, omdat ze misschien wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

    

    

Wat valt er te winnen?

Om te kunnen stemmen op de digitale dames van de Digitale 100 moet je niet geregistreerd zijn op 4Gamers, maar je registreren heeft wel zo zijn voordelen. Specifiek voor de Digitale 100 betekent dat namelijk dat je kans maakt op geweldige prijzen.

Gedurende het verloop van de Digitale 100 zal elke week een nieuwe wedstrijd gelanceerd worden met telkens een nieuwe prijs. Hiervoor voorzien we een SteelSeries Gunnar Scope bril, SteelSeries Sensei [RAW] Frost Blue muis, SteelSeries 5Hv3 headset en SteelSeries Apex [RAW] keyboard. Deze wedstrijden verschijnen zoals gewone wedstrijden die je kan terugvinden op onze wedstrijdpagina. Om kans te maken op de desbetreffende prijs, volstaat het je deelname te bevestigen en op alle 100 digitale dames te hebben gestemd. Dit laatste is belangrijk, dus zorg ervoor dat je geen enkele dame vergeet.

Naast deze wekelijkse wedstrijden voorzien we ook een meta-wedstrijd die twee gelukkige stemmers beloont, enerzijds met een SteelSeries Siberia Elite headset t.w.v. €199,99 en anderzijds met een jaarabonnement op Glitch. Om kans te maken op een van deze prijzen volstaat het om minstens één keer te hebben gestemd. Je deelname nog eens apart bevestigen is niet nodig, dus vanaf het moment dat je op één digitale dame hebt gestemd, maak je kans, tenminste als je geregistreerd bent.


 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.