4gamers.be

Titanfall krijgt eigen limited edition Xbox One controller

Door Jay, 15-01-2014 16:45

Microsoft en Respawn brengen ter gelegenheid van Titanfall een limited edition Xbox One controller uit. Die is ontworpen om eruit te zien als een artefact uit de wereld van Titanfall en is beschikbaar vanaf de lancering van de game in maart. In hoeverre de controller ook bij ons beschikbaar zal zijn, is niet geweten. Het ziet er alleszins naar uit dat de controller enkel bij bepaalde retailers verkocht zal worden. In het Verenigd Koninkrijk is dat bijvoorbeeld GAME. Wat de prijs betreft, is enkel de Amerikaanse bekend. In de VS kost de controller 64,99 dollar, wat ongeveer 5 dollar meer is dan een gewone Xbox One controller.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.