4gamers.be

Microsoft biedt goedkopere Xbox One als je je PS3 dumpt

Door Jay, 30-01-2014 18:05, bron: neogaf

Microsoft heeft momenteel blijkbaar een e-mail campagne lopen waarbij mensen het aanbod krijgen om hun PS3 in te leveren bij een Microsoft Store. In ruil daarvoor krijgen ze dan voor 100 dollar store credit, waarmee ze een Xbox One kunnen kopen voor 399 dollar in plaats van 499 dollar.

De campagne lijkt vooral bedoeld om op te vallen, hetgeen dus wel is gelukt. Een echt goede deal lijkt het immers niet te zijn. Een PS3 geraak je tweedehands immers nog redelijk makkelijk kwijt voor meer dan 100 dollar, dus het is wat dat betreft al redelijk absurd om die dan bij Microsoft te gaan inruilen voor maar 100 dollar. De website van Microsoft meldt voorts trouwens dat je ook je Xbox 360 mag inleveren voor dezelfde deal, maar in de e-mail wordt daar niets van gezegd. De PS3 lijkt dus effectief vooral bedoeld te zijn om de aandacht te trekken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.