4gamers.be

Virtualizer dompelt je helemaal onder in Skyrim

Door Jay, 08-02-2014 13:30

De Oculus Rift en virtual reality headsets in het algemeen lijken the next big thing te zijn voor games, maar als je echt ten volle ondergedompeld wil worden in een game dan is er nog iets meer nodig. Je wil namelijk kunnen rondlopen door werkelijk te lopen met je benen in plaats van een controlstick te gebruiken, je wil je kunnen bukken door effectief te bukken, je wil je draaien door effectief te draaien.

Buiten de virtual reality headsets op zich wordt door door sommige fabrikanten ook gewerkt aan apparaten die nog die extra laag realisme kunnen toevoegen. De Virtualizer van Cyberith, die nog niet commercieel beschikbaar is, is zo'n apparaat dat je, in combinatie met een Wii-controller en Oculus Rift, helemaal onderdompelt in een game. Dat is te zien in onderstaande demonstratievideo's. Het eerste filmpje toont hoe leuk het is om op deze manier rond te lopen in de wereld van The Elder Scrolls V: Skyrim, terwijl de tweede video laat zien dat ook horror op deze manier weer een extra dimensie krijgt. Voor nog meer kan je terecht op de officiële website.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.