4gamers.be

4Gamers heeft er weer een broertje bij: 4eSports.net

Door Jay, 15-02-2014 00:11

Het valt niet altijd even hard op, maar bij 4Entertainment staan we niet stil en we blijven ambitieus. Na websites als 4Gamers en 4Tech is het nu tijd om weer een nieuwe webstek in het leven te roepen: 4eSports.net.

Vanuit 4Gamers weten we dat eSports de interesse heeft van vele van onze bezoekers en zij kunnen nu terecht op 4eSports voor al het nieuws aangaande die wereld van het professioneel competitief gamen, zowel internationaal als meer lokaal. Net als 4Gamers wil 4eSports sterk inzetten op een snelle, nauwkeurige en volledige berichtgeving, aangevuld met extra specials en meer. Ook andere pijlers van 4Gamers, zoals het uitbouwen van een hechte community, het belonen van die community met prijsvragen, en een redelijke omgang met advertenties, zijn bij 4eSports terug te vinden.

Voor meer info over de pijlers en visie van 4eSports kan je hier terecht. Wij wensen onze collega's alvast veel succes en hopen dat de fans van eSports er hun thuishaven van zullen maken. Als je al een account hebt hier op 4Gamers hoef je je trouwens niet opnieuw te registreren. Je kan op 4eSports dezelfde logingegevens als op 4Gamers gebruiken, net zoals dat ook bij 4Tech kan. Naar goede gewoonte staat er ook al een wedstrijd klaar en vertrouw ons maar als we zeggen dat dat nog maar het begin is.

Win een Roccat Ryos MK Glow keyboard

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.