4gamers.be

Komt Flappy Bird terug met extra waarschuwing?

Door Jay, 12-03-2014 18:11, bron: rollingstone

De soap rond Flappy Bird lijkt nog niet te zijn afgelopen. Dong Nguyen, de maker van het spel, liet tijdens een interview namelijk weten dat hij Flappy Bird nog niet helemaal heeft opgegeven. Hij verwijderde het spel aanvankelijk uit de App Store en Play Store omdat hij het erg vond dat het spel zo verslavend was en kinderen van hun schoolwerk hield, maar daar valt misschien wel een mouw aan te passen. Zo overweegt Nguyen om het spel toch opnieuw te lanceren, maar dan met een regelmatige waarschuwing die spelers aanspoort om regelmatig pauze te nemen. Of Flappy Bird ook echt zal terugkeren, valt natuurlijk nog af te wachten.

Intussen zit Nguyen ook niet stil, zo blijkt. Tijdens een interview liet hij weten dat hij met het geld van Flappy Bird, dat hem op een bepaald moment zelfs 50.000 dollar per dag zou hebben opgeleverd, heel wat mooie zaken heeft kunnen kopen, zoals een Mini Cooper, een nieuw appartement en meer luxe, voor zover dat mogelijk is in Vietnam, waar hij woont. Verder heeft hij ook zijn gewone job kunnen opzeggen om zich ten volle te richten op het maken van spelletjes.

Momenteel werkt Nguyen aan drie nieuwe games: een spel genaamd "Kitty Jetpack", een actievol schaakspel genaamd "Checkonaut" en een cowboy shooter waarvoor nog geen naam bekend is. Van de drie games zou Checkonaut als eerste verschijnen, misschien zelfs nog deze maand.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.