4gamers.be

Auction House Diablo III verdwijnt vandaag

Door Jay, 18-03-2014 12:03

Vorig jaar liet Blizzard weten dat het van plan was om het Auction House van Diablo III te laten verdwijnen omdat het de core gameplay van het spel zou ondermijnen en vandaag wordt het proces in gang gezet om dat Auction House effectief offline te halen. Momenteel kan je er wel nog steeds naartoe, maar je veel acties zijn niet meer mogelijk.

Het huidige Auction House zal de nog opgelijste veilingen afhandelen en daarna is het gedaan. Nieuwe veilingen opzetten gaat dus niet meer en ook opties om nog te bieden zijn beperkt. Het Auction House blijft wel nog tot 24 juni beschikbaar zodat mensen de kans krijgen om items en gold terug te claimen, maar na 24 juni is het definitief gedaan met het Auction House.

Diablo III screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.