4gamers.be

Geen Oculus Rift voor Minecraft omwille van Facebook

Door papfles, 26-03-2014 08:35

Het nieuws dat Facebook Oculus Rift zal kopen, is nog maar net bekend of de eerste gevolgen van die actie zijn al opgedoken. Notch, de grote man achter Minecraft, heeft immers laten weten dat de gesprekken rond een Minecraft-versie voor Oculus Rift zijn stopgezet. "We hadden gesprekken om misschien een Oculus Rift-versie van Minecraft uit te brengen, maar ik heb die deal afgezegd. Facebook jaagt me de stuipen op het lijf", zegt hij via Twitter. 

"De motieven van Facebook zijn te onduidelijk en veranderen snel. Historisch gezien zijn ze ook geen stabiel platform. Ik zie niks in hun geschiedenis waardoor ik hen vertrouw en daarom vind ik hen 'creepy'. Ik heb bovendien geen 10.000 dollar geïnvesteerd [in Oculus Rift] om het waardevoller te maken voor een Facebook-overname", verklaart hij zijn beslissing.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.