4gamers.be

"GTA Online is een geschenk dat maar blijft geven"

Door papfles, 10-04-2014 08:53, bron: foxbusiness

Bedrijven willen allemaal extra geld in het laatje kunnen brengen en ongeacht hoe groot je bent, die middelen zijn ook essentieel om te kunnen overleven. In een gesprek met Fox Business mag Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two, een woordje uitleg geven over zijn visie over aandeelhouders en dergelijke meer. Daarbij maakt hij ook een kanttekening over GTA V en GTA Online. Zo is hij uiteraard bijzonder tevreden met GTA V en diens verkoop, maar wijst hij ook naar het verleden.

Hij zegt dat ze vroeger "een game uitbrachten, het een hit werd , haalden we ons geld binnen en begonnen we aan een volgende game te werken". De grootste verandering nu is dat "70 % van de GTA V spelers GTA Online speelt" en dat zorgt ervoor dat men geen eenmalige inkomsten heeft, maar dat men "wederkerende consumentenuitgaven" verkrijgt en dat GTA Online dus "een geschenk is dat maar blijft geven". 

Grand Theft Auto V screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.