4gamers.be

World of Tanks vangt meeste geld per gebruiker

Door papfles, 10-04-2014 09:01, bron: superdataresearch

Als je immens grote gebruikersaantallen hebt, maak je ook kans op meer geld, want zelfs als ze allemaal maar een schijntje uitgeven, is het - puur door de omvang van de community - nog altijd de moeite waard. Als blijkt dat die gebruikers ook daadwerkelijk een mooi bedrag neertellen, is dat natuurlijk des te aantrekkelijker voor het bedrijf.

SuperData heeft een lijstje samengesteld van de free-to-play games die het meeste geld binnenhalen per gebruiker en daaruit blijkt dat World of Tanks bovenaan staat qua gemiddelde. Ook blijkt dat shooters nog altijd meer geld weten binnen te rijven dan MOBA's zoals League of Legends en DOTA 2. "Succesvolle titels ontwikkelen hun game zodanig dat ze het kunnen aanpassen per markt, gaande van lokale servers om lag te verminderen tot landgerichte betaalmethodes en klantendiensten."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.