4gamers.be

Snoop Dogg weldra als omroeper in Call of Duty: Ghosts

Door GuerrillaDawg, 16-04-2014 08:18

Vanaf volgende week zal je de mogelijkheid krijgen om Snoop Dogg als omroeper te horen wanneer je Call of Duty: Ghosts online speelt, want dan verschijnt het Snoop Dogg Voice Pack voor Xbox 360 en Xbox One. Deze DLC zal zo'n $2,99 kosten, maar voor die prijs zorgt Snoop er wel voor dat het oproepen van een killstreak net iets interessanter wordt met one-liners als "a brotha from anotha motha" en "cap em 'n shank em."

Nog niet overtuigd? Bekijk dan gerust onderstaand filmpje waar de meester zelve zijn vocale kunsten toont en je dan ook meteen een voorbeeld geeft van hoe zo'n match met Snoop Dogg op de achtergrond juist klinkt. Ondertussen zijn er trouwens ook gesprekken aan de gang om een vergelijkbaar pakket te lanceren met de stem van R. Lee Ermey, meer specifiek zijn typetje uit Full Metal Jacket. Een releasedatum voor de andere platformen is momenteel nog niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.