4gamers.be

Uncharted 4 krijgt andere stemacteur

Door papfles, 22-04-2014 08:30, bron: ign

Het gaat precies van kwaad naar erger bij Naughty Dog. De bekende koppen verlaten de studio (of worden aan de deur gezet) en het klinkt allemaal behoorlijk onheilspellend. Nu is ook Todd Stashwick niet meer betrokken bij Uncharted 4. Hij was de stemacteur van het enige personage dat tot op heden enigszins bevestigd was en dat je ook kon horen in de teasertrailer. Hij zal immers Amy Hennig vervoegen bij Visceral om mee aan de nieuwe Star Wars-game te werken. Volgens Stashwick "heeft Sony ervoor gekozen om mijn rol opnieuw te casten" en dus mogen we nieuwe stemmen verwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.