4gamers.be

William Boeva onthult de data voor GameForce

Door Jay, 22-04-2014 20:19

GameForce screenshot

Begin deze maand hebben we GameForce aangekondigd en vandaag onthullen we de data van die nieuwe gamebeurs. Nu ja, we doen het eigenlijk niet zelf. Aanvankelijk hadden we Yoni weer voor de camera gezet, maar die vergiste zich steeds qua data.

Gelukkig was er nog onze vriend en stand-up comedian William Boeva om een handje te helpen. Hij bevestigde meteen ook dat hij aanwezig zou zijn op GameForce, dus samen met de aanwezigheid van Yoni zijn dat al twee redenen om een bezoekje te brengen. Voor meer info kan je terecht op de officiële website van GameForce.

Samen met 4Gamers naar E3?


Als je goed hebt opgelet bij de aankondiging van GameForce heb je vast wel gemerkt dat we iets geteased hebben omtrent E3. Wel, dankzij GameForce krijg je de kans om samen met 4Gamers naar E3 te gaan.

Wil je mee? Klik dan hier voor meer informatie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.