4gamers.be

Final Fantasy XV laat nog eens van zich horen

Door Jay, 28-04-2014 11:04

Op de Japanse PS4-website en de recent gelanceerde Xbox One-website hebben de pagina's van Final Fantasy XV een update gekregen. Op zich bevatten die niet zo heel veel nieuwe informatie, maar het is natuurlijk niet slecht dat Square Enix het een en het ander officieel heeft neergepend.

De beschrijving van de game meldt dat het vechtsysteem weer verder geëvolueerd is tegenover eerdere Final Fantasy-games en dat Final Fantasy XV eigenlijk is ontwikkeld als actiespel. Spelers kunnen als Noctis vrij rondlopen op het speelveld en er kan makkelijk gewisseld worden tussen verschillende personages. Dat wisselen tussen personages zou voor een tactische strijd zorgen en personages zullen ook kunnen samenwerken om speciale aanvallen uit te voeren.

Zoals gezegd niet meteen info die nog niet af te leiden was uit de trailer die vorig jaar werd getoond, maar het is wel interessant dat de Japanse pagina's van de game een update hebben gekregen. Dit betekent vermoedelijk namelijk dat Square Enix van plan is de game weer in de schijnwerpers te plaatsen, een vermoeden dat nog verder ondersteund wordt door het feit dat sommige media al laten vallen hebben dat ze binnenkort meer over de game te brengen hebben, wat dus suggereert dat ze op bezoek zijn geweest bij Square Enix. Mogelijk krijgen we dus nog voor E3 al meer te zien van Final Fantasy XV.

De Japanse webpagina's zijn voorts ook voorzien van wat screenshots. Die zijn tonen taferelen van de trailer van vorig jaar, die we er voor de volledigheid ook nog even hebben bijgezet.

Final Fantasy XV screenshot

Final Fantasy XV screenshot

Final Fantasy XV screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.