4gamers.be

VRAGENVUUR is terug: wij willen jouw vragen

Door Jay, 29-04-2014 00:06

In 2012 hebben we op 4Gamers een tijdje een rubriek gehad die Vragenvuur heette. Het was een soort van Q&A-rubriek waarbij YoniVL, papfles en andere leden van de redactie vragen van de community trachtten te beantwoorden, maar het concept was geen al te lang leven beschoren, voornamelijk omdat het formaat waarin we het brachten iets te veel tijd vereiste om het in elkaar te knutselen.

Nu hebben we de formule wat aangepast en hopen we het langer te kunnen volhouden, maar dat kan natuurlijk enkel met jullie hulp. Zonder vragen immers geen Vragenvuur en dus doen we een warme oproep om jullie vragen in te sturen. Dat kan hier via de comments (of via de comments op Youtube), via PM, via mail, via Facebook of via Twitter. Genoeg kanalen dus om ons te bereiken en zoals onderstaand filmpje aangeeft, mogen de vragen over vanalles en nog wat gaan, al behouden we ons natuurlijk wel het recht om indien nodig wat selectief te werk te gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.