4gamers.be

Worden Infinity Ward en Neversoft samen één studio?

Door papfles, 05-05-2014 00:05, bron: giantbomb

Er werken heel wat studio's mee aan de Call of Duty-games, maar vooral Infinity Ward en Treyarch zijn gekend als de grote kleppers. Sledgehammer krijgt nu ook verantwoordelijkheid, met de komst van Call of Duty: Advanced Warfare, maar er zijn nog studio's die meewerken, zoals Neversoft. Die zou volgens Giantbomb echter niet meer als aparte studio bestaan, maar wel samengevoegd worden met Infinity Ward. Indien het klopt, zou het ook niet zo geheel verwonderlijk zijn, aangezien Infinity Ward ook aanzienlijk wat volk was verloren aan Respawn Entertainment. Een interne memo zou melden dat het de logische zet was om de studio's samen te voegen, met als gevolg dat de naam Neversoft nu zal verdwijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.