4gamers.be

Dragon Ball game in ontwikkeling voor PS4

Door Jay, 16-05-2014 13:04

In de meest recente editie van het Japanse V Jump magazine is een nieuwe Dragon Ball game onthuld. Die is in ontwikkeling voor PS3, Xbox 360 en PS4, waardoor het de eerste Dragon Ball game is voor de nieuwe console van Sony. Of de game ook naar Xbox One gebracht wordt, is voorlopig niet bekend.

Details over de nieuwe game zijn schaars, maar de beelden in het magazine geven wel al het een en het ander prijs. Zo zien we Vegeta, Frieza, Cell en Goku, evenals een niet bekende figuur, met rood haar, een Capsule Corp logo en mogelijk een Scouter, die naar Goku en Vegeta kijkt tijdens hun eerste (vijandige) ontmoeting. Op een van de plaatjes zien we ook iets wat op de tijdmachine lijkt waarmee Trunks doorheen de tijd kon reizen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.