4gamers.be

Masturbatiespel voor vrouwen niet welkom in App Store

Door Jay, 19-05-2014 11:46, bron: happyplaytime

In juni vorig jaar al hadden we het over HappyPlayTime, een spel dat tracht om het taboe rond masturberen bij vrouwen aan te pakken. Het spel is nu helemaal klaar, maar is nog niet terug te vinden in de App Store. De kans is groot dat het daar ook nooit zal verschijnen, omdat Apple het spel heeft afgekeurd. Zoals wel vaker wordt daar geen al te duidelijke reden voor gegeven voor Apple, maar blijkbaar is het dus een project waar Apple niet mee verder wil.

Tina Gong, de vrouw achter HappyPlayTime, heeft overwogen om een petitie te lanceren in de hoop om Apple van gedacht te laten veranderen, maar dat gaat ze toch niet doen omdat ze bij Apple meestal bij hun beslissing blijven. Die beslissing aanvechten is volgens Gong dan ook verspilling van energie. In plaats daarvan hoopt ze het spel binnenkrort wel te kunnen uitbrengen voor Android en er wordt ook gewerkt aan een browserversie.

HappyPlayTime screenshot HappyPlayTime screenshot

HappyPlayTime screenshot HappyPlayTime screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.